Astrid Specht Seeberg

Astrid er i sit arbejde inspireret af koralrevet, evolution og mycelium (svamp), med et hint af surrealisme.
Hun skaber store organiske skulpturer af eksisterende såvel som selvopfundne arter. Med sit arbejde tager hun afstand fra menneskets higen efter individualisme. I stedet ønsker hun at lede vores opmærksomhed hen på det store perspektiv: Økosystemet som vi alle er en aktiv del af – bevidst eller underbevidst.
Nysgerrig på konceptet brugskunst er hun også, hvilket ses i form af lamper, borde og stole i keramik.

Hun er selvlært med grunduddanelse fra den danske design- og håndværksefterskole i Skjern i 2015 – 16. Hendes kunstneriske karriere har taget fart det seneste år. Hun har udstillet i Upcomming area i Kunst For Alle i Lokomotivværkstedet kurateret af Connie Boe Boss 2021, ligesom hun har haft en soloudstilling i Galleri Symbol og en større duo-udstilling med Hanne Schmidt i galleri Kbh Kunst.
Senest har hun haft et samarbejde med Filip Nyborg, kandidat-studerende fra AARCH, i hans afgangsprojekt Memories of the future, a case for ornaments in an economy with no space for craftsmen. Samarbejdet handlede om at genskabe muligheden for mere kunst i nutidens bygningsindustri ved hjælp af dataassisteret fabrikations-teknologi.

Priser:
Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen Legatets talentpris 2022.

KONTAKT:
Mail: astridseeberg@icloud.com
Web: www.astridspechtseeberg.com
Tlf: 2130 0612

MEMORIES OF THE FUTURE

Eksempel på projektet om mere kunst i nutidens bygningsindustri.