Tine Rinds

Tine Rinds.

Billedkunstneren Tine Rinds (født 1960 i Stubberup) bor i Groningen, Holland, og arbejder primært figurativt. Hun er ofte inspireret af mytologien, kroppen, naturen og livet. Tine Rinds fortæller:

Min billedverden er fyldt af væsener, der ligesom trær og mennesker er tegnet af livet og tiden. Der er noget, der minder om urgamle klipper og ruiner, ofte indridsede med symboler, ar og tegn.
Der er noget tidløst over dem. Resultatet er en farverig blanding af racer, aldre, mytologi og mange kulturer. Nogle gange er de halvt menneske og halvt dyr, som agerer meget humoristisk – i andre tilfælde indadvendt, nogle gange begge dele. På den måde arbejder jeg med tegninger, skulpturer/installationer, keramik og malerier.

Flere af mine arbejder er brugs-genstande, som kan anvendes til f.eks. planter/blomster eller stearinlys, hvilket tydeligt er tilfældet med f.eks de keramiske mindeskulpturer og Floraer.
Siden 2006 har jeg tegnet nogle små figurer, der nærmest er begyndt at leve helt deres eget liv – mød The Moony’sKlik tegningen her til højre:

Bestillingsarbejder: Vægmalerier, illustrationer, keramiske mindeskulpturer og urner, samt Moonys.

  • Se også en video fra en blomstrende skulpturudstilling i Holland, Parktuin Entourage, hvor Tine Rinds er repræsenteret – klik HER.

KONTAKT:
Mail: tinerinds60@gmail.com
Web: www.tinerinds.com