Misja K. Rasmussen

Misja Kristoffer Rasmussen.

Misja Kristoffer Rasmussen.

“Min kunst tror jeg egentlig handler om kærlighed og håb til selve livet og om det og dem, der omgiver mig, samt selvfølgelig det, jeg drømmer om. Det handler om at leve drømmen ud og lade sig drage med – og ikke altid være for bevidst, inden det går løs, men konstant søge og kæmpe mod og med værkerne.”

Misja Kristoffer Rasmussen er blandt andet uddannet i Italien, og det spiller på hans formsprog og reference fra 1600-tallets italiensk barok til sen fransk 1800-tals skulptur med høj plasticitet i formopbygningen og en stærk naturalistisk synsvinkel på modellen. Vi ser antikke forbilleder i hans torsoarbejder.

“Han er simpelthen født med et talent for modellering og skulptørarbejde. Og han er et af de bedste beviser på, at kunst er eviggyldig. Han træder i andres fodspor og formsprog, og samtidig trækker han sin egen tid med sig. Han er elektisk i ordets mest positive forstand. En elektiker, der vandrer lige hjemmevant rundt i græsk, antik formsprog som i sine skulptørarbejder vores civilisationskritik, som i Palle Nielsens grafik, alt imens han fastholder os i vores historie og i vores fælles arv.
Hvorledes vi vælger at forme og opleve livet er vores eget valg, men Misja er med til at sætte rammen omkring,” skriver Nina Bernth-Andersen.

Læs om Misjas skulpturpark HER.

KONTAKT:
Mail: misja.k.r@gmail.com
Mobil: 0045 2698 9778
Facebook: Misja Kristoffer Rasmussen
Web: misjaart.com/