Lisbeth Krag Olsen

Efter sin uddannelse som billedhugger ved Det Fynske Kunstakademi har Lisbeth Krag Olsen især arbejdet i italiensk marmor. Fra besøg i stenbruddet, over skitse til færdigt værk, tager hun sig af hele processen.
Hun er optaget af billedhuggerfagets ældste og fornemste metoder og fascineres af organiske former, linjer og bevægelse – for kunsten at vække stenen til live i et nutidigt, poetisk og feminint udtryk.

Lisbeth Krag Olsen

Lisbeth Krag Olsen.

“Jeg henter inspiration i naturen og er optaget af at bearbejde naturens rigdom af mønstre og strukturer. I et enkelt sprog ønsker jeg at vise både skrøbelighed og styrke, hvor det hårde materiale forvandles til bløde former, som vækker lysten til at røre og sanse.”

Også lyset spiller en vigtig rolle for hendes værker. Lysets vekslen i rummet i takt med dagens gang og årstidernes vekslen er med til at ændre værkernes udtryk, så udsmykningen er i evig forandring.

Lisbeth Krag Olsens værker tilføjer arkitekturen en smuk klassisk tradition. Og rummet tilføres værker, som både indgår i den øvrige indretning, og som giver det en sanselig og æstetisk oplevelse. Præsenteret på vægge, gulve eller som fritstående figurerer egner værkerne  sig til både private hjem, institutioner og virksomheder, samt diverse udsmykninger.

KONTAKT:
Gyldensteensvej 45,
5400 Bogense
Mobil 40 33 59 48
Mail: lisbethkrag@gmail.com
Web: www.lisbethkrag.dk