Ny kunstnergruppe præsenterer sig

BilledHuggerne.dk er en nydannet gruppe bestående af de fem erfarne billedhuggere: Asger Kristensen, Steffen Harder, Peter Hesk, Ole Schjører-Hansen og Søren Schaarup, alle medlemmer af Dansk Billedhuggersamfund og alle mangeårige aktive aktører på den danske kunstscene.

BilledHuggerne.dk er såvel udtryksmæssigt som materialemæssigt meget forskellige, men fælles for dem alle er evnen til udnytte deres foretrukne materialers potentialer optimalt i det kunstneriske udtryk.
Hvad enten det drejer sig om Asger Kristensens keramiske formeksperimenter, Steffen Harders ekspressivt modellerede portrætter, Peter Hesks markante bronzeskulpturer, Ole Schjører-Hansens konkrete jernskulpturer eller Søren Schaarups organiske granitskulpturer fremstår alle værkerne med en stor personlighed, et kraftfuldt udtryk og en håndværksmæssig perfektionering.

BilledHuggerne.dk ønsker med udstillingen i PAKHUSgalleriet at sætte fokus på den tredimensionelle oplevelse, på formernes mangfoldighed og materialers iboende muligheder for nye sanseoplevelser. En udstilling hvor værkerne med deres tilstedeværelse i rummet, nøjagtig som beskuerne, bestandigt skifter udtryk, afhængig af lyset, afstanden og synsvinklen.
Velkommen til en udstilling hvor Pakhusets volumen og væggenes nøgenhed skaber en anderledes mulighed for at sanse skulpturens væsen.

PAKHUSgalleriet Vestrebro Torv 4, Nykøbing Sjælland, har åbent:
Mandag- torsdag kl. 12-16
Fredag – lørdag kl. 11-15
Søndag : Lukket
FRI ENTRE