Carsten Fun Jensen

“Carsten Fun Jensen er uddannet værktøjsmager og brandmand, men har samtidig forstået at forvandle sin fornemmelse for sten og metal til en autodidakt placering som skulptør af moderne slags.

Carstens arbejde med skulpturer falder i fire hovedområder. De første to er i bronze, som både omfatter nonfigurative såvel som meget klart aflæselige politiske skulpturer – han skabte bl.a Mandelas hånd, der er overdraget til den frie Sydafrikas første præsident, Nelson Mandela. Dernæst er der arbejderne i sten, der omfatter både marmor og granit, og endelig er der keramik skulpturer, der gennem elektrolyse bliver overtrukket med metal, kobber og sølv.”
/ Erik Meistrup

I fagbladet Håndværk beskriver Adam Pade, hvordan den håndværksmæssige baggrund som værktøjsmager giver Carsten Fun Jensen et præcisionsværktøj til udførelsen af sin kunst.
“Kan man på den ene side være dybt optaget af snævre tolerancer, præcision og mindre end en millimeters nøjagtighed – og på den anden side svælge i organiske former og poesi?” spørger han. Og svarer JA!

  • Se Carstens CV HER.

KONTAKT:
Mobil: (45) 21791588
Mail: Se Carstens egen hjemmeside:
Web: www.carstenfunjensen.dk


Se Carstens bøger – klik forsiderne herunder: