Jens Ingvard Hansen

Otolith.

Vi mennesker har altid haft brug for at omgive os med ting, der “taler” til os. Måske har vi det mere end nogensinde tidligere, for i dag kan næsten alt massefremstilles industrielt til næsten ingen penge. Desværre bliver det ofte på bekostning af den karakter og personlighed, som er så vigtig for, at vi kan tage tingene helt ind i hjertet.

Når jeg laver skulpturer, er der særlig tre temaer, jeg lægger vægt på:
En skulptur skal rumme en klar ide, og den skal fortælle en historie om den sammenhæng, den indgår i. Jeg arbejder ofte med blyant og papir og modeller for at udvikle et godt grundlag for en skulptur.
Det andet er, at jeg som regel bruger de klassiske skulpturmaterialer som bronze og sten med den eksklusivitet, de udstråler.
Det sidste er, at jeg lægger stor vægt på den håndværksmæssige udførelse. Ligesom en musiker skal være en dygtig håndværker med sit instrument, så skal jeg være en dygtig håndværker inden for mit område, og udførelsen skal altid være i bedste kvalitet.

Siden 1996 har jeg arbejdet med skulpturer – fra 2004 som selvstændig billedhugger. Jeg laver skulpturer og udsmykninger i alle størrelser, og i dag råder jeg over et stort værksted med eget bronzestøberi og galleri, hvor alle er velkomne.

KONTAKT:
Mail: jens@ingvard.dk
Mobil: +45 24 24 91 92
Web: www.ingvard.dk
CVR: 26108438