Indbydelse

Kunst på gavle: En ny international kunstattraktion i Danmark søger 17 kunstnere til 17 kunstværker på gavle i 17 byer: Maleri, grafik, lyd, lys, landart, litteratur, opera, skulptur, arkitektur og design, street og dance mm. DBS har modtaget invitation til deltagelse i projektet, der har titlen Gadens Kunst – med blå himmel, altså kunst under åben himmel, som ofte er skulpturelt.


Kort beskrivelse af projektet:

Verdensmålsgavlene i Midtjylland er et projekt med internationalt udsyn, der etableres med forskellige partnere, f.eks kunstnere, kommuner, byer og landsbyer, lokale kulturaktører, turist- og erhvervslivet samt fonde. Det foregår udendørs – og vil give borgere, turister og erhvervslivet en enestående og anderledes kulturoplevelse i eget nærområde. Verdensmålsgavlene i Midtjylland er 17 gavle, 17 kunstarter, 17 byer, 17 samarbejdspartnere, 17 kunstnere, 17 uger og 17 Verdensmål. Benspændet til kunstnerne er, at gavlene skal være permanente i min. 5 år. Herefter kan værkerne fjernes af de enkelte gavlejere.

Bestyrelsen anmoder interesserede DBS-medlemmer om at overveje deltagelse som repræsentanter i det kommende netværk. Første møde er 4. oktober 2021 i midtjylland (nærmere følger). Giv besked til Stinne Teglhus i bestyrelsen.

  • Besøg projektets hjemmeside HER.