Nyhedsbrevet

April 2024.

Dansk Billedhuggersamfunds Generalforsamling 2024 fandt sted lørdag den 2. marts i Tårnet, Havnevej 25, Nykøbing Sjælland.

Klik billedet og se fotoportage, læs om generalforsamlingen med nyvalg til bestyrelsen og om fremtidige projekter.

Forestående udstillinger

Kai N. 100 – 8. juni til 24. november 2024 i SAK Kunstbygning, Svendborg.
100-året for Kai Nielsens død er anledning til temaudstillinger på både Fåborg Museum, Glyptoteket i København og SAK i Svendborg. I samarbejde med Kunstforeningen SAK laver Dansk Billedhuggersamfund en udstilling, der relaterer til Kai Nielsens arbejder.

  • Se indbydelsen HER.
  • Se ekstra info HER.

Skulpturparken-Allerød 15. juni – 20. oktober 2024.

  • Se indbydelsen HER.

Egebæksvang Kirkegård – Vi regner med at gentage udstillingen i år. Mere info senere.

Søren Lyngbyes Uggabulla. Bohuslän 2023

Udstillingslinje fremover:
Vi satser på at gennemføre store udstillinger i samarbejde med organisationer, byer, kommuner, der er ene- eller tilstrækkeligt medfinansierende. Der skal satses på mindre og kortvarige, gerne indendørs udstillinger — temaudstillinger og udstillinger, der inddrager medlemmerne som deltagende, medarbejdende og aktiverende. Og delvis medfinansierende (f.eks. med deltagergebyr og/eller egenbetaling af transport.
Angående transportudgifter har bestyrelsen besluttet, at der til billedhugger-samfundets udendørs udstillinger kan ydes et tilskud til transportudgift på 500 kr. ved transport over 200 km eller transport over Storebæltsbroen (eller via færge Aarhus-Odden).

Velkommen til ni nye medlemmer:
Anne Langgaard, Gleb Dusavitskiy, Anne Louise Blicher, Catrine Brink, Nadine Meincke-Kleint, Louise Bonde-Hansen, Lotte Forsfält, Erling Janum, Erling Mørch, Nicolai Risbjerg og Sabine Wedge. Vi glæder os til samarbejdet med jer.

Husk at bruge vores sociale medier
FaceBook-gruppen DBS for medlemmer handler om køb, salg og kommunikation mellem medlemmer, ligesom der kan aftales fælleskørsel til udstillinger m.v.

Dansk Billedhuggersamfunds officielle side, hvor vores fælles udstillinger lægges op. Har I udstillinger, I gerne vil have vist på vores side, så del opslag til siden eller kontakt bestyrelsen.

Vi har også en Instagram-profil. I må meget gerne tagge #Danskbilledhuggersamfund, hver gang I lægger jeres ting op på Instagram.

T-shirt med vores logo kan købes for 180 kr. Kontakt Jytte Høeg.

Godt forår allesammen!
Bestyrelsen.